Elektromobil mit Verdeck: Welches Scooter-Zubehör gibt es bei Scoozy?

9. Februar 2022 durch

Laat je niet tegenhouden om er met de scootmobiel op uit te gaan door nat weer en wind! Scoozy is een all-weather product voor de all-weather klant. In deze blog geven we advies over welke accessoires ervoor zorgen dat jij lekker warm en droog blijft.

Scootmobiel beenhoes

Jouw benen blijven droog en warm met de Raindek collectie stijlvolle schootskleden van Kinetic Balance.

  •  Parka De Raindek® Long Parka is een winterjas voor de benen. De Parka-versie bedekt de achterkant van de onderbenen en is tot de nok gevuld met THERMOLITE FL-3E 220gr. Dit is een Eco thermo-vulling gemaakt van ten minste 35% gerecycleerde vezels. De vulling van 220 g is het equivalent van 650 g donsvulling. Een waterdichte, comfortabele en warme oplossing.
  • Raider ​​De Raindek® Raider is op Scoozy de juiste oplossing voor jou als je het prettiger vindt dat je jouw onderbenen los van elkaar kunt bewegen. Deze Raindek® houd je warm wanneer je erop uit trekt! De Raider is met dezelfde hoogwaardige materialen als de Raindek® Parka en de ETX gemaakt.
  • ETX ETX staat voor “Extreme Temperature eXperience” (extreme temperatuur ervaring). Dit is bedoeld op twee manieren: zowel voor jou wanneer je hem aan hebt, maar ook om extreem lage temperaturen met gemak de baas te kunnen! Dit Raindek® is bestand tegen alle omstandigheden en houdt je warm wanneer je het het meest nodig hebt.

Overdekt scootmobiel

Als scootmobiel met overkapping zijn er universele oplossingen mogelijk zoals de Movo Evolution. De oprolbare capuchon biedt bescherming tegen zon, regen, wind of kou. De Movo Evolution kap kan in enkele seconden worden geïnstalleerd in de kokeropening van het bagagerek onder de stoel. De Snug biedt bescherming zonder de afmeting van Scoozy echt te vergroten. Met een breedte van 74 cm pas je nog steeds door een  smalle doorgangen en de intrekbare kap betekent geen verlies van zicht of ventilatie. Let op! De armleuningen van Scoozy kunnen niet meer geopend en gesloten worden.

Tip: Stoelverwarming met warmtedeken 

Een verwarmde stoel maakt een rit met je scootmobiel bij lagere temperaturen een stuk comfortabeler. Wij adviseren het Big Hug draadloos infrarood warmtedeken van Stoov met twee verwarmingselementen voor rug- en zitverwarming. Je hebt uren warmte dankzij de krachtige ingebouwde batterij en kunt het ook lekker meenemen om op andere plekken te gebruiken. Deze warmtedekens zijn niet verkijgbaar via Scoozy.

beschermhoes scootmobiel

Het is niet alleen goed jezelf tegen weer en wind te beschermen. Voor het behoud van je scootmobiel is scootmobiel stalling op een droge, schone plaats belangrijk, bij voorkeur in een garage. Bij het stallen in een halfopen ruimte (bv. carport) adviseren we een opberghoes te gebruiken. Er zijn verschillende universele afdekhoes scootmobiel geschikt voor het afdekken van Scoozy (minimale afmetingen 135x68x125cm).

Neem een kijkje in de webshop voor een totaaloverzicht van alle bij Scoozy passende accessoires. In deze blog lees je meer over welke accessoires wij adviseren voor het meenemen van bagage.

 

Ervaar Scoozy zelf!

Wil je alle features van Scoozy zelf proberen? Plan je proefrit dan nu in! Dit kan bij je thuis, bij een dealer, in de Fabriek van Scoozy of in de natuur.

Proefrit maken

9. Februar 2022
Diesen Beitrag teilen