Scootmobiel tassen: Hoe neem ik bagage mee op Scoozy?

9 februari 2022 in

Als je onderweg gaat met je scootmobiel wil je natuurlijk ook je bagage, boodschappen en belangrijke eigendommen mee kunnen nemen. Voor Scoozy zijn steeds meer accessoires beschikbaar. In deze blog lees je welke dat zijn en waarvoor het handig is.

Scootmobiel Accessoires bij Scoozy

Bagagerekken

Breid de bagageruimte van jouw Scoozy eenvoudig uit met het bagagerek voorop en onder de stoel. Het bagagerek voorop is een verhoogd rek waar een tas aan bevestigd kan worden. Het bagagerek onder de stoel is ​​een multifunctioneel accessoire voor montage van stokhouders, verschillende tassen en een bekerhouder. Dit rek heeft ook een koker opening waar onder andere een rollatorhouder in bevestigd kan worden.Tassen voor scootmobiel

Aan de bagagerekken kunnen de waterdichte scootmobiel tassen van 10-18L bevestigd worden (afmetingen 30*28*14cm). Een grote boodschappentas past onder de stoel achter je benen en kan vastgezet worden met de tashaak.


Quokka tas

De rolstoeltas en rollator tassen van Quokka bags zijn speciaal ontworpen als oplossing voor het veilig bij je houden van al je belangrijke spullen zoals je telefoon, pinpas, ID en sleutels. Er zijn verschillende formaten beschikbaar. Met de adapter kunnen deze tassen eenvoudig aan de bagagerekken bevestigd worden.


Tip: Phoenix reistas

Phoenix Instinct reistassen en tassen voor dagelijks gebruik zijn speciaal ontworpen om rolstoelvriendelijk te zijn. Phoenix-tassen dragen al het gewicht door hun eigen wielen en kunnen aan het bagagerek onder de stoel van Scoozy vastgemaakt worden. Deze tassen zijn niet via Scoozy verkrijgbaar.

Bekerhouder

Aan de adapter van Quokka kan ook de bekerhouder bevestigd worden. De Quokka bekerhouder is gemaakt van een lichtgewicht maar sterk composietmateriaal en is geschikt voor bekers met maximale diameter van 7,7 cm. Dankzij de twee losse palletjes wordt hij goed vastgeklemd. Ook dubbel uitvoerbaar wat ruimte geeft voor het meenemen van 2 drankjes.


Scootmobiel spiegel

Met de scootmobiel spiegel hoef je niet achterom te kijken om het verkeer achter en naast je in de gaten te houden. Ook met inparkeren biedt dit gemak.  Het is mogelijk zowel links als rechts een spiegel te monteren aan de zijkant of bovenop de armleuning van Scoozy.

Telefoonhouder

Plaats je telefoon veilig op Scoozy met de RAM Mounts X-grip Telefoonhouder. Je telefoon klik je makkelijk los en vast op de x-vormige clip. Plaats je toestel horizontaal of verticaal in de houder. De X-Grip past om kleinere toestellen tussen de 47,6 mm en 82,5 mm zoals de iPhone SE, iPhone 12 en Samsung Galaxy A20e. De RAM Mount X-grip telefoonhouder kan zowel links als rechts aan de zijkant of bovenop de armleuning gemonteerd worden.


Tip: Gebruik een powerbank

Scoozy heeft geen USB laadpunt. Dit is om het elektrisch circuit gesloten te houden en externe invloeden te verminderen. Een powerbank biedt in dit geval een oplossing.

Stokhouder

Neem je krukken of wandelstok mee met de stokhouder. Dit zijn twee beugels die je aan het bagagerek onder de stoel monteert. Belangrijk om daarmee rekening te houden dat je dus ook dit bagagerek nodig hebt. De stok (⌀15-28mm) klik je horizontaal in de stokhouder. Je kunt er makkelijk bij zodra je hem nodig hebt.


Neem een kijkje in de webshop voor een totaaloverzicht van alle bij Scoozy passende accessoires. In deze blog lees je meer over hoe je Scoozy kunt beschermen tegen diefstal.

 

Ervaar Scoozy zelf!

Wil je alle features van Scoozy zelf proberen? Plan je proefrit dan nu in! Dit kan bij je thuis, bij een dealer, in de Fabriek van Scoozy of in de natuur.

Proefrit maken

9 februari 2022
Deel deze post