DE SCOOTMOBIEL MET JOYSTICK

Scoozy staat voor ultieme vrijheid. Ga erop uit en rijd waar je maar wilt, wanneer je maar wilt! Comfortabel en veilig met eenvoudige joystick besturing.

Ontdek Scoozy

JOYSTICK BESTURING COMFORTABEL EN VEILIG

Het rijden met een joystick kan soms even wennen zijn, maar biedt veel voordelen op het gebied van comfort en veiligheid!

Ontdek meer  

EIGENSCHAPPEN


+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

CONTROLE DOOR ACTIEVE REM

Bij een traditionele scootmobiel knijp je in hendels op het stuur om gas te geven. Op een fiets betekent dat juist remmen. Dat is verwarrend en kan voor voor ongelukken zorgen. De joystick besturing heeft een actieve rem. Loslaten is zacht remmen, naar achteren trekken is een harde stop. Scoozy is uniek met een actieve rem en zo heb je als bestuurder het gevoel van controle.


VEEL BEENRUIMTE DOOR OPEN ONTWERP

Omdat je geen stuur voor je neus hebt, heb je maximaal open zicht. Zo zie je goed je positie op de weg en eventuele obstakels vlak voor je. Tegelijk geeft het ontbreken van de stuurkolom veel beenruimte. Dit is met name handig voor gebruikers met lange benen of gebruikers die hun been gestrekt moeten houden wanneer je bijvoorbeeld je been in het gips hebt.


 


+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

VEEL BEENRUIMTE DOOR OPEN ONTWERP

Omdat je geen stuur voor je neus hebt, heb je maximaal open zicht. Zo zie je goed je positie op de weg en eventuele obstakels vlak voor je. Tegelijk geeft het ontbreken van de stuurkolom veel beenruimte. Dit is met name handig voor gebruikers met lange benen of gebruikers die hun been gestrekt moeten houden wanneer je bijvoorbeeld je been in het gips hebt.+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

MET ÉÉN HAND BESTUREN

Met mogelijkheden voor lange afstanden, rijden met hogere snelheid en joystickbediening, combineer je de voordelen van een scootmobiel met de kenmerken van een elektrische rolstoel. Zo bestuur je jouw scootmobiel eenvoudig met 1 hand. De speciale software en aangepaste elektronica denken met je mee en geven je een veilig gevoel.

GEBRUIKERSERVARINGEN


MATTHEE

61 jaar, Dwarslaesie

“Scoozy is veel stabieler op de weg en gaat harder dan mijn gewone rolstoel. Mijn vrouw kan leuk meefietsen.”


GERARD

66 jaar, CVA

“Na de CVA is de functie in mijn rechterarm nooit helemaal teruggekomen. Ook het lopen gaat hierdoor moeilijk. Scoozy kan ik goed bedienen met de joystick en rij ik eenvoudig mee mee door het bos waar ik woon.” 

OPTIES

KOOP

 9.995

Adviesverkoopprijs / vanafprijs
 • Scoozy zelf samenstellen
 • Levertijd 2 weken
 • Via een dealer bij jou in de buurt

LEASE

 199.00

/ maand
 • 48 maanden lease contract
 • 1.500km per jaar rijden
 • Inclusief WA Casco + Pechhulp
 • Onderhoud inbegrepen

FLEXIBEL ABONNEMENT

 279.00

/ maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Haal- en breng fee van 1 maand huur
 • Inclusief WA Casco + Pechhulp
 • Onderhoud inbegrepen

ERVAAR SCOOZY ZÉLF  

Maak nu een proefrit en ervaar zelf hoe gaaf het is om met Scoozy te rijden! Boek een proefrit aan huis, neem een kijkje in de fabriek, bezoek een dealer of test Scoozy uit in de natuur.

Maak een proefrit