MAAK EEN PROEFRIT

Ben je helemaal enthousiast geworden over Scoozy of twijfel je nog of Scoozy bij jou past? Maak een proefrit. Dan ervaar je echt de mobiliteit die Scoozy je kan bieden. 


Waarschuwing vooraf: De meeste mensen hebben na een rit in Scoozy de rest van de dag een glimlach op hun gezicht. Een proefrit is altijd gratis en altijd vrijblijvend. Blijkt Scoozy toch niet de match te zijn, no hard feelings. Wij willen dat jij je geholpen voelt. Dus parkeer alle redenen die je hebt om het niet te doen en plan jouw bezoek. 

Bezoek de fabriek

Wil je zien hoe Scoozy gemaakt wordt? Neem een kijkje bij ons in de fabriek. Plan zelf een afspraak en maak een proefrit bij ons op het hoofdkantoor in Delfgauw. De aanschaf van Scoozy verloopt altijd via een dealer.

Plan een afspraak

Bezoek een dealer

Wil je een Scoozy kopen? Dit kan bij een van onze dealers. Bekijk Scoozy in de showroom en maak een ritje. Onze erkende dealers bezorgen jou een onvergetelijke proefrit in de winkel of bij jou thuis en geven je persoonlijk advies. 

Vind jouw dealer

Neem contact met ons op

Bel ons gerust of neem contact op via het contactformulier, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

+31 (0)15 – 800 022 2​
(Ma t/m vrij tussen 9:00-17:00)

Contact

Houd hier rekening mee voordat je een proefrit maakt met Scoozy C.

  • Joystick: Onze dealers hebben een rechtshandig model in de showroom staan. Geef het aan als je Scoozy alleen kunt bedienen met je linkerhand. Dan zorgen wij ervoor dat er een linkshandig testmodel beschikbaar is bij jouw dealer. Je kunt ook een testrit maken met een linkshandig model bij ons in Delfgauw.
  • Zitbreedte: De ruimte tussen de armleuningen van de zitting van Scoozy C is 43 cm. Het onderstel van Scoozy is geschikt voor het dragen van een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg. Het ligt aan je lichaamsbouw of de ruimte tussen de armleuningen voldoende is.