SCOOTMOBIEL MET GROTE ACTIERADIUS

Ga er grenzeloos op uit met de innovatie accutechnologie van Scoozy met een bereik tot wel 100km! Met de grote actieradius ga je eropuit wanneer je wil, zo ver je maar wil!

Ontdek Scoozy

RIJ ZO VER JE MAAR WIL

Iedereen die met een elektrisch voertuig rijdt herkent het wel, de angst om met een lege batterij langs de weg te stranden met je scootmobiel. Met Scoozy is dit verleden tijd!

Ontdek meer  

EIGENSCHAPPEN

EIGENSCHAPPEN


+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

ACTIERADIUS IN KILOMETERS OP HET DISPLAY

Op het display is altijd een actuele status van het bereik in kilometers te zien, zo weet je waar je aan toe bent.


100KM ACTIERADIUS MET LITHIUM-ION ACCU

De lithium-ion accu gaat gegarandeerd lang mee. Door het regeneratief remsysteem heb je een nog groter bereik tot wel 100 kilometer.


 


+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

100KM ACTIERADIUS MET LITHIUM-ION ACCU

De lithium-ion accu gaat gegarandeerd lang mee. Door het regeneratief remsysteem heb je een nog groter bereik tot wel 100 kilometer.+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

LADEN IN ELK STOPCONTACT

Scoozy laadt je in elk normaal stopcontact. Je kunt op elk gewenst moment stoppen met laden. Dit heeft geen negatief effect op de capaciteit van een lithium accu. De laadtijd is ongeveer 8km range  / laaduur.

GEBRUIKERSERVARINGEN

GEBRUIKERS-ERVARINGEN


INEKE

64 jaar, COPD

“Mocht de Onbeperkte Elfstedentocht met een Scoozy rijden! In elk opzicht een geweldige belevenis! In 5 dagen ruim 200 kilometer gereden. Scoozy deed het zonder problemen en scheurde met groot gemak de finish in Leeuwarden over! ”


HENNIE

66 jaar, Reuma

“Toen ik de Scoozy zag had ik geen twijfels ik wilde 'm gewoon hebben, want ik zag een aantal voordelen zoals de grote actieradius. Ideaal om met de hond weg te gaan en langere ritten te maken.” 


KARIN

58 jaar, Multiple Sclerose

“Ik vind het vooral leuk dat ik er zo hard mee kan. Dan rijd ik langs de Maas en voel ik de wind door mijn haren. Ik voel me nu veel vrijer en minder invalide.” 


MATTHEE

61 jaar, Dwarslaesie

“Scoozy is veel stabieler op de weg en gaat harder dan mijn gewone rolstoel. Buiten zijn is een uitlaatklep voor mij. Scoozy is in de plaats gekomen van mijn racefiets. ”

OPTIES

KOOP

 9.995

Adviesverkoopprijs / vanafprijs
 • Scoozy zelf samenstellen
 • Levertijd 2 weken
 • Via een dealer bij jou in de buurt

LEASE

 199.00

/ maand
 • 48 maanden lease contract
 • 1.500km per jaar rijden
 • Inclusief WA Casco + Pechhulp
 • Onderhoud inbegrepen

FLEXIBEL ABONNEMENT

 279.00

/ maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Haal- en breng fee van 1 maand huur
 • Inclusief WA Casco + Pechhulp
 • Onderhoud inbegrepen

ERVAAR SCOOZY ZÉLF  

Maak nu een proefrit en ervaar zelf hoe gaaf het is om met Scoozy te rijden! Boek een proefrit aan huis, neem een kijkje in de fabriek, bezoek een dealer of test Scoozy uit in de natuur.

Maak een proefrit