So fahren Sie mit Scoozy im Herbst und Winter sicher und warm

2. November 2021 durch
Het gebruik van een scootmobiel hoeft zich niet uitsluitend te beperkten tot het voorjaar en de zomer. Ook in de herfst en winter is een scootmobiel een geweldig vervoermiddel. Je ontdekt de mooiste plekjes door te rijden over fietspaden, trottoirs en voetgangersgebieden in de natuur en de stad! Laat je niet tegenhouden door kou, nattigheid en kortere dagen. In deze blog leggen wij uit hoe Scoozy ervoor zorgt dat je veilig en comfortabel scootmobiel rijdt in het donker en over nat wegdek. Daarnaast hebben we 3 tips voor je om lekker warm te blijven op de scootmobiel.

Zichtbaarheid van scootmobiel

Bij de traditionele scootmobielen wordt geadviseerd je zichtbaarheid voor andere weggebruikers te vergroten door een fluoriserend hesje over je stoel te hangen. Nou, daar krijgen de designers bij Scoozy de bibbers van. Daarom plaatsen we de felle LED-verlichting hoog in de armleuning en integreerden we een mooi vormgegeven reflector in de rugleuning van Scoozy voor maximale zichtbaarheid.




Grip op glad wegdek met scootmobiel

Met grote 16 inch wielen rijd je makkelijke door een hoop bladeren en hoef je niet bang  te zijn voor obstakels op de weg zoals afgewaaide takken. De vering samen met krachtige aandrijving geeft de beste wegligging en comfort.



3 tips om lekker warm te blijven op scootmobiel

Met deze 3 tips over bij Scoozy passende accessoires blijf je warm en ga je in alle weersomstandigheden op avonturentocht:

een winterjas voor je benen

Een Zweeds spreekwoord zegt “Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” oftewel “Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel”. Dit is ook de mentaliteit van Scoozy en daarom adviseren wij de Raindeks van Kinetic Balance. Jouw benen blijven droog en warm met deze collectie stijlvolle schootskleden.

https://kinetic-balance.nl/


* Nu ook te bestellen bij onze dealers!

draadloze stoelverwarming

Een verwarmde stoel maakt een rit met je scootmobiel bij lagere temperaturen een stuk comfortabeler. Wij adviseren het Big Hug draadloos infrarood warmtedeken van Stoov met twee verwarmingselementen voor rug- en zitverwarming. Je hebt uren warmte dankzij de krachtige ingebouwde batterij en kunt het ook lekker meenemen om op andere plekken te gebruiken.

www.stoov.com 


3: Warme drank bij de hand

Wat geeft nou een lekkerder wintersportgevoel dan koek-en-zopie?! Met de bekerhouder van Quokka neem je eenvoudig je warme drank mee voor onderweg. 

https://quokkabag.shop/


* De schroefklem kan aan het stoelrek van Scoozy C gemonteerd worden.

Het is toch zonde om je vrijheid te beperken tot mooiweerdagen?! Dus lees onze tips, ga erop uit en ontdek de mooiste plekjes, ook in de wintermaanden!  Deel jouw najaarsfoto’s met Scoozy op Instagram met #scoozynl of op Facebook met @scoozynl.

Ervaar Scoozy zelf!

Wil je alle features van Scoozy zelf proberen? Plan je proefrit dan nu in! Dit kan bij je thuis, bij een dealer, in de Fabriek van Scoozy of in de natuur.

Proefrit maken

2. November 2021
Diesen Beitrag teilen