Snelheid scootmobiel

Wil je een snelle scootmobiel? Dan is Scoozy misschien wel wat je zoekt. Met het ongeëvenaarde design en met de nieuwste automotive technieken, is Scoozy een van de nieuwste en snelste scootmobielen van het moment. Met een maximale snelheid van 18 km/u en een actieradius tot wel 100 km, kom je echt overal. Met de vierwielaandrijving kun je nu ook buiten de gebaande paden. 

Intuïtieve besturing
Betrouwbare actieradius voorspelling
Actief remsysteem
Krachtige 4-wielaandrijving
Combinatie van stabiliteit en wendbaarheid
Comfortabele vering
Gepatenteerd instapsysteem
Hightech accutechnologie
Uniek design

informatie over het bereik van de scootmobiel

Ben je benieuwd naar meer informatie over Scoozy? Vraag de brochure aan voor alle specificaties. Informatie over de opties voor een proefrit, vind je hier.

Snelle scootmobiel kopen

De keuze tussen een scootmobiel met 3 of 4 wielen kan soms lastig zijn. Kies je voor een 3-wiel scootmobiel, dan ben je vooral wendbaar. Kies je voor een 4-wiel scootmobiel, dan ben je een stuk stabieler maar lever je in op wendbaarheid. Met Scoozy combineer je het beste van deze twee. Door de 4 extra grote wielen ben je extreem stabiel. Door nieuwe technologie kunnen alle 4 de wielen van Scoozy indraaien, waardoor je naast stabiel ook wendbaar bent. Dat maakt de keuze ineens een stuk makkelijker!

Jouw Scoozy avontuur
begint hier!

Maak een proefrit in Scoozy en ontdek de voordelen voor jou. Klik hieronder om jouw rit gemakkelijk te boeken.

Proefrit maken

Er zijn verschillende opties om een proefrit te maken: op ons hoofdkantoor in Delft, bij jou thuis, of bij een van onze natuurlocaties. Laat hier je gegevens achter en wij bellen je op om jouw proefrit in te plannen.

    Vink er zoveel mogelijk aan

ONtvang de brochure

En krijg alle informatie over de modellen van Scoozy in je mail.