scootmobiel kopen nieuw

Een scootmobiel met 4 wielen is een stuk stabieler dan een met 3 wielen. Door de 4 extra grote wielen, is Scoozy een van de meest stabiele scootmobielen van het moment. In combinatie met de vierwielaandrijving rijd je gemakkelijk ook buiten de gebaande paden. De prijs van deze nieuwe scootmobiel met 4 wielen, beschikbaar in koop en lease, vind je hier.

Intuïtieve besturing
Betrouwbare actieradius voorspelling
Actief remsysteem
Krachtige 4-wielaandrijving
Combinatie van stabiliteit en wendbaarheid
Comfortabele vering
Gepatenteerd instapsysteem
Hightech accutechnologie
Uniek design

informatie over scootmobiel met 4 wielen

Wil je alle informatie over deze scootmobiel met 4 wielen ontvangen? Je kunt hier de brochure aanvragen. Informatie over proefritten, vind je hier.

scootmobiel 3 of 4 wielen

De keuze tussen een scootmobiel met 3 of 4 wielen kan soms lastig zijn. Kies je voor een 3-wiel scootmobiel, dan ben je vooral wendbaar. Kies je voor een 4-wiel scootmobiel, dan ben je een stuk stabieler maar lever je in op wendbaarheid. Met Scoozy combineer je het beste van deze twee. Door de 4 extra grote wielen ben je extreem stabiel. Door nieuwe technologie kunnen alle 4 de wielen van Scoozy indraaien, waardoor je naast stabiel ook wendbaar bent. Dat maakt de keuze ineens een stuk makkelijker!

Jouw Scoozy avontuur
begint hier!

Maak een proefrit in Scoozy en ontdek de voordelen voor jou. Klik hieronder om jouw rit gemakkelijk te boeken.

Proefrit maken

Er zijn verschillende opties om een proefrit te maken: op ons hoofdkantoor in Delft, bij jou thuis, of bij een van onze natuurlocaties. Laat hier je gegevens achter en wij bellen je op om jouw proefrit in te plannen.

    Vink er zoveel mogelijk aan

ONtvang de brochure

En krijg alle informatie over de modellen van Scoozy in je mail. 

Ontdek of Scoozy iets voor jou is!

  • Middels een paar korte vragen, sturen wij jou meer informatie toe.

    Vragen met een * zijn verplicht.

Heb je alles kunnen vinden?

Voor meer informatie kun je de brochure van Scoozy downloaden. Heb je deze brochure al, maar heb je toch nog vragen voor ons? Neem dan contact op via het contactformulier.