Proefrit op maat

Scoozy proefrit op maat

Informatie

Scoozy is een eigenwijs en eigentijds scootmobiel merk. Net even anders dan de rest. Veiligheid, rijplezier, duurzaamheid en onderscheidende techniek staan centraal bij het Nederlandse merk. Een proefrit op maat is een proefrit waarin de ware kwaliteit van Scoozy die voor jou het allerbelangrijkste is, naar voren komt.

Explore Scoozy

Dit kan bijvoorbeeld door middel van een avontuurlijke proefrit waarbij een stuk offroad gereden wordt om de kracht van de vierwielaandrijving te testen, druk stadsverkeer om de wendbaarheid te ervaren of een lang stuk over het fietspad naar je werk.

Ben je geïnteresseerd in Scoozy en heb je een specifieke proefritwens hoe je Scoozy wilt ervaren? Wij zijn benieuwd! Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.*

*Disclaimer: Wij doen ons best aan alle wensen te voldoen, maar het hangt af van locatie (we rijden alleen in Nederland), tijd en het aantal aanvragen. Mochten er extra kosten aan de locatie verbonden zijn, zoals toegangskaartjes o.i.d., zijn deze kosten voor jou zelf.

    Vink er zoveel mogelijk aan

contact opnemen

Heb je een vraag over Scoozy of over de zakelijke toepassingen van Scoozy? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!