Proefrit op maat

Scoozy proefrit op maat

Informatie

Scoozy is een eigenwijs en eigentijds scootmobiel merk. Net even anders dan de rest. Veiligheid, rijplezier, duurzaamheid en onderscheidende techniek staan centraal bij het Nederlandse merk. Omdat Scoozy het beste tot haar recht komt in jouw omgeving, bieden wij nu een proefrit op maat aan tijdens de zomermaanden van 2019. Een proefrit op maat is een proefrit waarin de ware kwaliteit van Scoozy die voor jou het allerbelangrijkste is, naar voren komt.

Explore Scoozy

Na het aangeven van de individuele proefritwens(en), nemen wij contact met je op. Het juiste model Scoozy wordt klaargezet en de omstandigheden worden gecreëerd waaronder jij met Scoozy een proefrit wilt maken.

Dat kan bijvoorbeeld door middel van een avontuurlijke proefrit waarbij een stuk offroad gereden wordt om de kracht van de vierwielaandrijving te testen, druk stadsverkeer om de wendbaarheid te ervaren of een lang stuk over het fietspad naar je werk: Scoozy voelt zich overal thuis, biedt grip en comfort onder de meest uiteenlopende omstandigheden en laat jou dit graag ervaren.

Ben je geïnteresseerd in Scoozy en heb je een specifieke proefritwens hoe je Scoozy wilt ervaren? Wij zijn benieuwd! Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.*

*Disclaimer: Wij doen ons best aan alle wensen te voldoen, maar het hangt af van locatie (we rijden alleen in Nederland), tijd en het aantal aanvragen. Mochten er extra kosten aan de locatie verbonden zijn, zoals toegangskaartjes o.i.d., zijn deze kosten voor jou zelf.

    Vink er zoveel mogelijk aan

contact opnemen

Heb je een vraag over Scoozy of over de zakelijke toepassingen van Scoozy? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Proefrit maken

Er zijn verschillende opties om een proefrit te maken: op ons hoofdkantoor in Delft, bij jou thuis, of bij een van onze natuurlocaties. Laat hier je gegevens achter en wij bellen je op om jouw proefrit in te plannen.

    Vink er zoveel mogelijk aan

Ontdek of Scoozy iets voor jou is!

  • Middels een paar korte vragen, sturen wij jou meer informatie toe.

    Vragen met een * zijn verplicht.

Heb je alles kunnen vinden?

Voor meer informatie kun je de brochure van Scoozy downloaden. Heb je deze brochure al, maar heb je toch nog vragen voor ons? Neem dan contact op via het contactformulier.