12-16 december – Masters of Lxry – RAI Amsterdam

december 12, 2019 20:00

Informatie

Scoozy is hét nieuwe persoonlijke vervoersmiddel voor mensen die minder ver kunnen lopen maar álles uit het leven willen halen. Ga in stijl op avontuur, het onbekende tegemoet. Kijk vooruit en neem controle. Ontdek ultieme vrijheid met niets tussen jou en de wereld.
Door het gebruik van slimme technologie combineert Scoozy vrijheid fun en veiligheid in een vernieuwend vervoersmiddel. Ervaar comfort met 4 onafhankelijk geveerde wielen. Voel je vrij met een actieradius tot 100 kilometer. Ga buiten de gebaande paden met de krachtige 4-wielaandrijving. Voel de kwaliteit van Dutch Design en Made in Holland.
Kom tijdens LXRY van naar onze stand waar wij dit exclusieve vervoersmiddel in gelimiteerde oplage demonstreren. Maak kennis met de mensen achter Scoozy en ontdek hoe dit product uit een wereldkampioenschap zonnewagen racen ontstond. En het is natuurlijk mogelijk om zelf een proefrit te maken!

Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op https://lxry.nl/.

contact opnemen

Heb je een vraag over Scoozy of over de zakelijke toepassingen van Scoozy? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Proefrit maken

Er zijn verschillende opties om een proefrit te maken: op ons hoofdkantoor in Delft, bij jou thuis, of bij een van onze natuurlocaties. Laat hier je gegevens achter en wij bellen je op om jouw proefrit in te plannen.

    Vink er zoveel mogelijk aan