11 september – Techdag 12-move Baarle-Nassau – Brabant

september 11, 2019 14:00

Scoozy techdag

Informatie

Kom naar de Tech-dag van Scoozy in samenwerking met 12-move! Leer alles over hoe Scoozy onstaan is, wat er allemaal anders is aan Scoozy en hoe zo’n product ontwikkeld wordt. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een proefrit in Scoozy te maken. En deze tech-dag is een extra bijzondere: 12-move opent namelijk ook zijn nieuwe winkel! Dit wil je dus niet missen.

De Tech-dag zal van 14:00 tot 15:00 zijn, en van 15:00 tot 16:00. Schrijf je in voor een tijdsslot om zeker te zijn van deelname.

Locatie:
Smederijstraat 23
5111 PT Baarle-Nassau


contact opnemen

Heb je een vraag over Scoozy of over de zakelijke toepassingen van Scoozy? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Proefrit maken

Er zijn verschillende opties om een proefrit te maken: op ons hoofdkantoor in Delft, bij jou thuis, of bij een van onze natuurlocaties. Laat hier je gegevens achter en wij bellen je op om jouw proefrit in te plannen.

    Vink er zoveel mogelijk aan

Ontdek of Scoozy iets voor jou is!

  • Middels een paar korte vragen, sturen wij jou meer informatie toe.

    Vragen met een * zijn verplicht.

Heb je alles kunnen vinden?

Voor meer informatie kun je de brochure van Scoozy downloaden. Heb je deze brochure al, maar heb je toch nog vragen voor ons? Neem dan contact op via het contactformulier.