elektrische rolstoel kopen

Ben je op zoek naar een mobiliteitsoplossing, maar is (het stuur van) een scootmobiel niet geschikt? Dan is vaak een elektrische rolstoel de enige andere optie, terwijl je niet altijd alle functionaliteiten van de elektrische rolstoel nodig hebt. De kosten van zo’n elektrische rolstoel lopen al snel op en ook de actieradius en snelheid zijn niet altijd wat je zoekt. Sinds maart 2019 is Scoozy het alternatief. Scoozy is de enige scootmobiel op de markt met eenzijdige besturing middels een joystick. Scoozy heeft een actieradius van tot wel 100 km en een snelheid van 18 km/u. Echt een voertuig om mee op avontuur te gaan dus.

Intuïtieve besturing
Betrouwbare actieradius voorspelling
Actief remsysteem
Krachtige 4-wielaandrijving
Combinatie van stabiliteit en wendbaarheid
Comfortabele vering
Gepatenteerd instapsysteem
Hightech accutechnologie
Uniek design

elektrische rolstoel informatie

Ben je benieuwd naar meer informatie over Scoozy? Vraag de brochure aan voor alle specificaties. Informatie over de opties voor een proefrit, vind je hier.

Elektrische rolstoel nederland

 Scoozy is een écht Nederlands product met de kwaliteit die je daar van mag verwachten. Alle productie en ontwikkeling vindt plaats in Delft, de geboortestad van Scoozy.
Scoozy is leverbaar in heel Nederland.

Jouw Scoozy avontuur
begint hier!

Maak een proefrit in Scoozy en ontdek de voordelen voor jou. Klik hieronder om jouw rit gemakkelijk te boeken.

Proefrit maken

Er zijn verschillende opties om een proefrit te maken: op ons hoofdkantoor in Delft, bij jou thuis, of bij een van onze natuurlocaties. Laat hier je gegevens achter en wij bellen je op om jouw proefrit in te plannen.

    Vink er zoveel mogelijk aan

ONtvang de brochure

En krijg alle informatie over de modellen van Scoozy in je mail. 

Ontdek of Scoozy iets voor jou is!

  • Middels een paar korte vragen, sturen wij jou meer informatie toe.

    Vragen met een * zijn verplicht.

Heb je alles kunnen vinden?

Voor meer informatie kun je de brochure van Scoozy downloaden. Heb je deze brochure al, maar heb je toch nog vragen voor ons? Neem dan contact op via het contactformulier.