Scootmobiel: beste koop

Scootmobiel van Scoozy is als een van de beste getest. Wil je een nieuwe scootmobiel kopen? Dan is Scoozy misschien wel wat je zoekt. Met het ongeëvenaarde design en met de nieuwste automotive technieken, is Scoozy een van de nieuwste scootmobielen van het moment. Met een maximale snelheid van 18 km/u en een actieradius tot wel 100 km, kom je echt overal. Met de vierwielaandrijving kun je nu ook buiten de gebaande paden.

Intuïtieve besturing
Betrouwbare actieradius voorspelling
Actief remsysteem
Krachtige 4-wielaandrijving
Combinatie van stabiliteit en wendbaarheid
Comfortabele vering
Gepatenteerd instapsysteem
Hightech accutechnologie
Uniek design

informatie over de beste scootmobiel

Veiligheid, rijplezier, duurzaamheid en onderscheidende techniek staan centraal bij Scoozy. Omdat Scoozy het beste tot haar recht komt in jouw omgeving, bijvoorbeeld bij jou thuis, bieden wij nu een proefrit op maat aan tijdens de zomermaanden van 2019. Een proefrit op maat is een proefrit waarin de ware kwaliteit van Scoozy die voor jou het allerbelangrijkste is, naar voren komt.

Wat kost een scootmobiel

 Scoozy is een écht Nederlands product met de kwaliteit die je daar van mag verwachten. Alle productie en ontwikkeling vindt plaats in Delft, de geboortestad van Scoozy. 
Scoozy is leverbaar in heel Nederland.

Jouw Scoozy avontuur
begint hier!

Maak een proefrit in Scoozy en ontdek de voordelen voor jou. Klik hieronder om jouw rit gemakkelijk te boeken.

Proefrit maken

Er zijn verschillende opties om een proefrit te maken: op ons hoofdkantoor in Delft, bij jou thuis, of bij een van onze natuurlocaties. Laat hier je gegevens achter en wij bellen je op om jouw proefrit in te plannen.

    Vink er zoveel mogelijk aan

ONtvang de brochure

En krijg alle informatie over de modellen van Scoozy in je mail.