Actieradius scootmobiel

scootmobiel actieradius meer dan 70 km

Met Scoozy kom je tot wel 100 km ver. Met het ongeëvenaarde design en met de nieuwste automotive technieken, is Scoozy een van de nieuwste scootmobielen van het moment. Met een maximale scootmobiel snelheid van 18 km/u en een actieradius tot wel 100 km, kom je echt overal. Met de vierwielaandrijving kun je je ook off-road. 

Intuïtieve besturing
Betrouwbare actieradius voorspelling
Actief remsysteem
Krachtige 4-wielaandrijving
Combinatie van stabiliteit en wendbaarheid
Comfortabele vering
Gepatenteerd instapsysteem
Hightech accutechnologie
Uniek design

informatie over 100 km actieradius scootmobiel

Veiligheid, rijplezier, duurzaamheid en onderscheidende techniek staan centraal bij Scoozy, waardoor het mogelijk is om tot wel 100 km ver te rijden. De lithium-ion accu’s zijn laag in onderhoud en makkelijk te gebruiken. Door het regeneratieve remsysteem, waarbij energie die vrijkomt bij het remmen direct terug de accu in gaat, is de actieradius betrouwbaar. 

Kom alles te weten over Scoozy tijdens een proefrit.

scootmobiel comfortabel

De keuze tussen een scootmobiel met 3 of 4 wielen kan soms lastig zijn. Kies je voor een 3-wiel scootmobiel, dan ben je vooral wendbaar. Kies je voor een 4-wiel scootmobiel, dan ben je een stuk stabieler maar lever je in op wendbaarheid. Met Scoozy combineer je het beste van deze twee. Door de 4 extra grote wielen ben je extreem stabiel. Door nieuwe technologie kunnen alle 4 de wielen van Scoozy indraaien, waardoor je naast stabiel ook wendbaar bent. Dat maakt de keuze ineens een stuk makkelijker!

Jouw Scoozy avontuur
begint hier!

Maak een proefrit in Scoozy en ontdek de voordelen voor jou. Klik hieronder om jouw rit gemakkelijk te boeken.

Proefrit maken

Er zijn verschillende opties om een proefrit te maken: op ons hoofdkantoor in Delft, bij jou thuis, of bij een van onze natuurlocaties. Laat hier je gegevens achter en wij bellen je op om jouw proefrit in te plannen.