Actieradius scootmobiel

scootmobiel actieradius meer dan 70 km

Wil je een nieuwe actieradius scootmobiel kopen? Dan is Scoozy misschien wel wat je zoekt. Met het ongeëvenaarde design en met de nieuwste automotive technieken, is Scoozy een van de nieuwste scootmobielen van het moment. Met een maximale scootmobiel snelheid van 18 km/u en een actieradius tot wel 100 km, kom je echt overal. Met de vierwielaandrijving kun je nu ook buiten de gebaande paden. 

Intuïtieve besturing
Betrouwbare actieradius voorspelling
Actief remsysteem
Krachtige 4-wielaandrijving
Combinatie van stabiliteit en wendbaarheid
Comfortabele vering
Gepatenteerd instapsysteem
Hightech accutechnologie
Uniek design

informatie over actieradius scootmobiel

Veiligheid, rijplezier, duurzaamheid en onderscheidende techniek staan centraal bij Scoozy. Omdat Scoozy het beste tot haar recht komt in jouw omgeving, bijvoorbeeld bij jou thuis, bieden wij nu een proefrit op maat aan tijdens de zomermaanden van 2019. Een proefrit op maat is een proefrit waarin de ware kwaliteit van Scoozy die voor jou het allerbelangrijkste is, naar voren komt.

scootmobiel comfortabel

De keuze tussen een scootmobiel met 3 of 4 wielen kan soms lastig zijn. Kies je voor een 3-wiel scootmobiel, dan ben je vooral wendbaar. Kies je voor een 4-wiel scootmobiel, dan ben je een stuk stabieler maar lever je in op wendbaarheid. Met Scoozy combineer je het beste van deze twee. Door de 4 extra grote wielen ben je extreem stabiel. Door nieuwe technologie kunnen alle 4 de wielen van Scoozy indraaien, waardoor je naast stabiel ook wendbaar bent. Dat maakt de keuze ineens een stuk makkelijker!

Jouw Scoozy avontuur
begint hier!

Maak een proefrit in Scoozy en ontdek de voordelen voor jou. Klik hieronder om jouw rit gemakkelijk te boeken.

Proefrit maken

Er zijn verschillende opties om een proefrit te maken: op ons hoofdkantoor in Delft, bij jou thuis, of bij een van onze natuurlocaties. Laat hier je gegevens achter en wij bellen je op om jouw proefrit in te plannen.

    Vink er zoveel mogelijk aan

ONtvang de brochure

En krijg alle informatie over de modellen van Scoozy in je mail.