5 redenen waardoor je heerlijk ontspannen rijdt in Scoozy

Scoozy is het alternatief voor de scootmobiel voor mensen die alles uit het leven halen. Of je nu houdt van een sportieve rit of comfortabel toeren, stel de besturing van jouw Scoozy hier persoonlijk op in. Ervaar hoe Scoozy zorgt voor een ontspannen rit!

 

1. Extra ruimte in- en uitstappen

Start Scoozy met jouw unieke keytag. Wanneer je de armleuning opent, geven de uitdraaiende wielen je de ruimte om in te stappen. Het frame van Scoozy is zo sterk gemaakt, dat je met vol gewicht op de armleuningen kunt steunen en makkelijk instapt. Als je goed zit, doe je de deur dicht, maak je de veiligheidsgordel vast en kan het avontuur beginnen.

Instapmechanisme Scoozy

2. Weet precies hoe ver je kunt rijden

Ga vol vertrouwen op pad doordat je altijd weet hoeveel kilometer je nog kunt rijden, omdat dit op het display wordt weergegeven. Hierdoor kom je niet met een lege accu langs de weg te staan.

3. Drive en Speed-stand

Op het bedieningspaneel maak je een keuze voor de Drive-stand of de Speed-stand. Rijd in de Drive-stand (tot 6 km/u) op het trottoir of in de Speed-stand (tot 15km/u) op de weg. In de Speed-stand gaat de goed zichtbare LED-verlichting aan de voor- en achterkant automatisch aan. Daarmee ben je op hogere snelheid goed zichtbaar voor andere weggebruikers. Daarnaast schakelt bij een hogere snelheid de achterwiel sturing automatisch uit zodat je stabiel blijft rijden. Bij een lagere snelheid schakelt de 4-wiel sturing weer in. De stuuruitslag is gekoppeld aan de snelheid. Scoozy weet hoe ver je de wielen kunt insturen zonder om te slaan in de bocht. Zo denkt Scoozy met je mee.

4. Zeer stabiel met kleine draaicirkel

Door de vier grote onafhankelijk geveerde sturende wielen combineert Scoozy een korte draaicirkel met stabiliteit. Zo maak je ook een rit op onverharde ondergrond en is het mogelijk door smalle paden in de supermarkt te manoeuvreren.

5. Ademende bekleding

De zitting van Scoozy is bekleed met een kussen van ademend mesh. Dat zorgt voor een droge rug bij zowel warm als regenachtig weer.  Jouw rit in Scoozy is hierdoor ontspannen en geeft je vrijheid!

Ademende bekleding Scoozy

Wat onze klanten vinden:

“Het feit dat je over een drempel rijdt en dat er dan niks gebeurt, je merkt er niks van, dat is zó’n verschil. Scoozy, dat is het gewoon!” – Helma

“Doordat je armen gedurende de rit ontspannen op de leuningen liggen, heb ik geen last meer van mijn schouders!” – Petra

Scoozy heeft nog veel meer eigenschappen die zorgen voor een ontspannen rit. Ervaar het zelf en boek nu jouw proefrit.

Lees ook: De Drive van Scoozy

Delen op

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Jouw Scoozy avontuur
begint hier!

Maak een proefrit in Scoozy en ontdek de voordelen voor jou. Klik hieronder om jouw rit gemakkelijk te boeken.

Proefrit maken

Er zijn verschillende opties om een proefrit te maken: op ons hoofdkantoor in Delft, bij jou thuis, of bij een van onze natuurlocaties. Laat hier je gegevens achter en wij bellen je op om jouw proefrit in te plannen.