Scoozy is uitgeroepen tot hulpmiddel van de maand

Rijden met Scoozy is een eitje. De Gadgetdesk had het vrijwel meteen onder de knie. Ook vier mannen van Spierziekten Nederland, die op bezoek waren voor een kennismakingsrit, toonden zich tevreden. Minder stigmatiserend, vonden ze het blitse apparaat en riepen het daarom uit tot hulpmiddel van de maand, al hadden ze nog wel wat tips voor betere besturing. (Quote: Sir Edmund, Volkskrant 1 juli)

Met Scoozy kun je meer

Scoozy is het alternatief voor de scootmobiel waar je overal mee komt: Slim, Veilig en Fun. Scoozy onderscheidt zich in design en combineert de draaicirkel van een 3-wieler met de stabiliteit van een 4-wieler door vier sturende wielen. Met de optionele vierwielaandrijving is zelfs een modderig bospad geen probleem.

Van Solarcar naar scootmobiel

Het team achter scoozy bestaat uit wereldkampioenen zonneauto racen. Job, Jan Willem, Maarten en Winni zetten met hun expertise in elektrisch rijden de nieuwe standaard in een markt die al 40 jaar nauwelijks innoveert.

Beleving op Scoozy

Jeanette de Noord adviseert het team met de ervaring die zij opdeed als directeur Marketing bij Phillips. Jeanette heeft zelf MS, maar voelt zich niet aangesproken door het huidige aanbod vervoermiddelen: „Waar ik bij Scoozy het meest van onder de indruk ben is dat het stigmatiserende effect als sneeuw voor de zon verdwijnt. Mensen zien niet meer een minder-valide voorbij komen, maar een gave gadget rijden!”

Scoozy zelf testen? Boek hier je proefrit.

Delen op

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Jouw Scoozy avontuur
begint hier!

Maak een proefrit in Scoozy en ontdek de voordelen voor jou. Klik hieronder om jouw rit gemakkelijk te boeken.

Proefrit maken

Er zijn verschillende opties om een proefrit te maken: op ons hoofdkantoor in Delft, bij jou thuis, of bij een van onze natuurlocaties. Laat hier je gegevens achter en wij bellen je op om jouw proefrit in te plannen.

    Vink er zoveel mogelijk aan

Ontdek of Scoozy iets voor jou is!

  • Middels een paar korte vragen, sturen wij jou meer informatie toe.

    Vragen met een * zijn verplicht.

Heb je alles kunnen vinden?

Voor meer informatie kun je de brochure van Scoozy downloaden. Heb je deze brochure al, maar heb je toch nog vragen voor ons? Neem dan contact op via het contactformulier.