Scoozy getest door Prins Constantijn

Afgelopen week was een bijzonder week voor Scoozy. Naast de eerste testritten, stond Scoozy stralend op het podium tijdens het slot evenement van Rotterdam Mobility Lab. Wat een feest was het toen prins Constantijn besloot om óók even een ritje te maken. Na afloop riep hij enthousiast: ‘Verkocht! Ik voel me net Ernst Stavro Blofeld (de badguy van James Bond)’.

 

Daarnaast zijn er maar liefst 50 testrit aanvragen binnen gekomen. Tijdens zo’n 40 minuten durende demonstratie leer je niet alleen wat Scoozy kan, je kunt ook zelf op Scoozy rijden. Er is ruim de tijd om vragen te stellen en je kunt  eventueel vast jouw eigen Scoozy  reserveren.  Van de 20 launch editite Scoozy’s zijn er nu  al 5 verkocht.  Wil jij zeker weten dat je ook een Launch Editie te pakken krijgt?  Boek dan hier je testrit.

Naast het slot event van Rotterdam Mobility Lab kwam op 31 mei ook het filmpje uit waarin Scoozy het opneemt tegen een freerunner. We willen iedereen die de video gedeeld heeft van harte bedanken. Jij hebt ons geholpen de video tot een succes te maken! Wil jij weten wie er gewonnen heeft? Bekijk dan hier het filmpje.

 

Wist je dat … Scoozy’s zitting gemaakt is van speciale stof zodat je rug warm blijft in de winter, maar gemakkelijk af kan koelen in de zomer?
Wist je dat … Scoozy’s wielen uitsturen als je wilt instappen om meer ruimte te creëeren?

Delen op

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Jouw Scoozy avontuur
begint hier!

Maak een proefrit in Scoozy en ontdek de voordelen voor jou. Klik hieronder om jouw rit gemakkelijk te boeken.

Proefrit maken

Er zijn verschillende opties om een proefrit te maken: op ons hoofdkantoor in Delft, bij jou thuis, of bij een van onze natuurlocaties. Laat hier je gegevens achter en wij bellen je op om jouw proefrit in te plannen.

    Vink er zoveel mogelijk aan

Ontdek of Scoozy iets voor jou is!

  • Middels een paar korte vragen, sturen wij jou meer informatie toe.

    Vragen met een * zijn verplicht.

Heb je alles kunnen vinden?

Voor meer informatie kun je de brochure van Scoozy downloaden. Heb je deze brochure al, maar heb je toch nog vragen voor ons? Neem dan contact op via het contactformulier.